neljapäev, 3. mai 2012

.... Or do not ;)

Mõne lillekese peale võib nina krimpsu vedada :D Või kes see nüüd teab, mis sedasi ilmet muutma sundis ;) Võib-olla miski nähtu, võib ju olla, et hoopis lahtine kroonleheke, mis kõditama kipub :) No kes see teise pähe ikka näeb, aga hetk on kõnekas - eks igaüks kuulaku ise tolle lugu :-))

5 kommentaari:

  1. Käisime päälinnas Klõpsi konverentsil ja seal üks naisfotograaf selgitas just laste pildistamise üksikasju!!! Lõpuks näitas ta ka üht reklaamiks tehtud seeriat ja ka videot sellest kuidas nelja poisiga seda tööd tehti!!! Oli ikka naljakas neid seal siblimas näha oma emadega ja atribuutidega!!!
    Aga kõlama jäigi see, et lapsel lasta tegutseda ja muudkui võtteid jäädvustada..... Pärast on aega sortida parimaid ilmeid, poose jne.

    VastaKustuta
  2. Aitäh Silvia Klõpsu-tarkust jagamast :) :)
    Ja nõustun põhitarkusega - Just, sest ma olen elust enesest täheldanud, et kui neid paluda pildile poosetama, siis nad hakkavad "esinema" ilme hangub ühtlaselt kelmikaks ja nö elutruu miimikakompott haihtub :) Lapsi ja nende tegevusi on tõesti tulemuslikum nö aktiivselt kõrvaltvaatajana, nende tegemistesse sekkumata, jäädvustada.

    VastaKustuta
  3. Silvia peab silmas Annika Metslat ja seda sarja http://www.annikametsla.com/blog/?p=3772
    Vaadates pilte tundub jah et kõik on head poseerijad ja sari muidugi ülihea, aga vaata seal lõpus on ka see videoklipp .. tõepoolest seda vaadates on pilt kergelt öeldes hullumajast ja vaene fotograaf keset kogu seda mäsu. Tulemus peale videoklipi vaastamist on piltide näol igatahes jube hea.
    Tema st Annika Metsla loeng oli väga põnev, eriti mis puudutab laste pildistmist :)

    VastaKustuta
  4. sorry kirjavigade pärast eelmises postituses ;)

    VastaKustuta
  5. :D Su viimase kommentaari järgselt ma lausa asusin neid väidetavaid kirjavigu jahtima, Jüri :) Eelnevalt ei riivanud miski silma ;)
    Ma tunnistan, et Silvia blogist leidsin ka kõnealuse galerii koos videoga üles ning lisasin vist juba eile omalegi vaatamisväärsustesse :))
    Eks ma tulevasel Klõpsul püüan kohal olla, et ise siis jagatavat tarkust ammutada :))

    VastaKustuta